top of page

  EVERYDAY arbejder med drømme og   praktiske løsninger for hverdagen, fra  møbelet  til den store byplan 

Tegnestuen og Værkstedet

Enkelt, meningsfuldt & festligt

Everyday brænder for at gøre det mere enkelt og mere festligt at være ildsjæl, kommune, arkitekt, butiksejer, borgmester, udvikler, kunstner, fabrikant - og for at virkeliggøre fremtidens steder. 

Everyday er en tegnestue med erfarne medarbejdere med stor international ekspertise i udvikling af byer.  

På tegnestuen Everyday er målet at skabe - via en hands-on tilgang - en mere indholdsrig, poetisk og smuk hverdag for fremtidens byer og steder. Steder, hvor bæredygtig adfærd er en naturlig del af folks hverdagsvalg. Vi er desuden optaget af god og pædagogisk formidling af vores fagområde. 

Fleksible roller

​Nogle gange har EVERYDAY  rollen som ledere. andre gange har vi rollen som producenter eller entreprenører. Vi ser stor glæde og kundskabsoverførsel i at hoppe på tværs af skrivebordet, i arbejdstøjet eller i undervisningsskoene. 

Et lille adræt kontor i stærke samarbejder og et aktivt netværk

Everyday indgår ofte i samarbejder og kan derfor løfte store opgaver over kampvægt. Vi ser enhver opgave som en mulighed for at sammensætte de perfekte kompetencer til den specifikke klient eller opgave. 

 

Everyday ser sig selv som deltager i et molekyle, sat sammen af ligeværdige grundstoffer sat i system og struktur. Det giver stor fleksibilitet og energi i hver opgave.

 

 

.

Helhedsorienteret og hands-on 
1:1 og 1:1000

 

Everyday løser både opgaver  i den store skala, med by- og stedsudvikling, og i den lille skala, med byrumsmøbler, udstillinger og modeller. Everyday  bruger sine kompetencer fleksibelt på tværs af opgaver og kan varetage mange forskellige roller i opgaverne. 

Vi arbejder helhedsorienteret og samtænker bystrukturer på tværs af mange emner og komponenter. 

Alle projekter er inspireret og har udspring i det specifikke sted, vi arbejder. Målet er at udvikle stedsforankrede og lokale projekter.

Blank Space

Tegnestuen på Nørrebro er et sted, som adopterer dagens behov og fleksibelt transformeres fra workshoplokale med 20 deltagere og filmfremvisning til produktionssted for byrumsmøbler og helt dagligdags tegnestue.

Det praktiske blandes 
med det teoretiske

Everyday ser stor værdi i at integrere det praktiske med det teoretiske i alle opgaver. Vi har derfor også et værksted til træ, metal, keramik og 3D-print. Resultaterne ser vi både undervejs i processen og i vores produkter. Vi fremstiller selv flere projekter og entrepriser i fuld skala i eget værksted. 

 

bottom of page